Concert PAPAGENO 4 oktober 2019

Op vrijdag 4 oktober 2019 om 19.30 uur presenteert het Leusdens Mannenkoor zich samen met het gemengd koor Cantiamo uit Austerlitz in de Marcuskerk aan de Asschatterweg 1 in Leusden.

Het belooft een bijzonder concert te worden. Het LMK is vanaf begin dit jaar in volume gegroeid van 30 naar 44 leden en treedt voor het eerst dit jaar op met haar nieuwe dirigent Arie Perk en met een met een vernieuwend repertoire. Bijzonder hierbij is ook dat Arie Perk tevens dirigent is van Cantiamo Austerlitz.

Het concert wordt begeleid door de pianisten Arjan Verrips van het Leusdens Mannenkoor en Barbera Sinte Maartensdijk van Cantiamo Austerlitz. Tijdens het concert doen beide pianisten ook samen van zich horen.

Het programma vertoont afwisseling tussen beide koren die aan het eind ook samen hun klanken laten horen. Ook het publiek wordt betrokken in het programma.